Opgelet voor nieuwe frauduleuze e-mails in naam van FOD Financiën

Er circuleren momenteel frauduleuze e-mails. In deze e-mails wordt u gevraagd om een bijlage te openen om een zogenaamde fout in uw belastingaangifte na te kijken. In werkelijkheid is het een poging tot phishing of besmetting van uw computer met een virus.

Als u zeker wilt zijn dat een e-mail werkelijk van de FOD Financiën komt, controleer dan systematisch het e-mailadres van de verzender. Onze e-mailadressen eindigen altijd met @minfin.fed.be. Deze golf frauduleuze e-mails gebruikt de extensie @minfin.fgov.be, wat er heel hard op lijkt maar niet wordt gebruikt door onze diensten.

Als u zo’n e-mail ontvangt, open dan in geen geval de bijlage en klik niet op de aanwezige links.

Twijfelt u aan de echtheid van een mail of heeft u vragen,  Contacteer dan best he Contactcenter van de FOD Financiën 0257/257 57 (normaal tarief)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: