Microsoft lanceert vandaag Office 2016

Gebruikers van office 365 kunnen de nieuwe office suite al downloaden ook start Microsoft met de levering van de kooppakketten van Office 2016.

Office 2016 kan als eenmalige aankoop aangeschaft worden maar ook in abonnementsvorm. Wie voor dat laatste kiest, krijgt meer diensten erbij zoals Sway en meer Office 365 Groups-functionaliteit. In Office 2016 zijn nieuwe versies te vinden van onder meer de desktopapplicaties Word, PowerPoint, Excel, Outlook en Access en moet moet vooral het samenwerken aan documenten vereenvoudigen. Bij dat laatste kan bijvoorbeeld realtime getypt worden in een gedeeld document. Ook werden  De zoek- en navigatie-functies in Outlook zijn -verbeterd,  Daarnaast is de zakelijke versie van Skype, Skype for Business geïntegreerd in de suite.

Voor meer informatie: info@interlight of 011349290

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: