Get more out IT

Tijdelijk Telefoonnummer : 011960533

De impact van de digitale technologie en platform-economie is voelbaar in elke sector. En ook kmo’s en non-profit organisaties moeten hun eigen ICT infrastructuur permanent optimaliseren en daar waar nodig nieuwe digitale toepassingen en platformen opnemen in hun businessmodel.

Als ICT dienstverlener met meer dan 28 jaar ervaring weten we dat er nog heel wat potentieel is om meer rendement en efficiëntie te halen uit de bestaande infrastructuur en ICT oplossingen. Dit zowel op het vlak van beschikbaarheid, veiligheid (Keep IT secure en available) als op het vlak van productiviteit en flexibiliteit (Get more out IT).

Anderzijds ontbreken er vandaag bij vele organisatie digitale oplossingen die op het vlak van communicatie, verkoop, marketing, logistiek enz… een noodzakelijke meerwaarde zou kunnen betekenen. Denken we maar aan Digitale marketing, CRM, New world of work, enz…

Door de ongezien snelle evolutie van deze digitale technologie en platformen, bestaat de uitdaging voor kmo’s en non-profit organisaties eruit om af te stappen van de traditionele aankoop, beslissing en implementatie modellen. Als men kostenefficiënt en voldoende snel de benodigde toepassingen wil omarmen zal men een mix moeten maken van traditionele lokaal geïmplementeerde ICT oplossingen en oplossingen die aangeboden worden als totaaldienst reeds volledig uitgerold en op maat van uw bedrijf.

Business Center Interlight en haar partners brengen met de “Get more out IT” aanpak alle benodigde ICT bouwstenen op maat van organisaties tussen 2 en 50 werkplekken.

 

%d bloggers liken dit: