Keep IT secure & available

Tijdelijk Telefoonnummer permanentie-dienst: 011960533

Hoe afhankelijker we zijn van ICT oplossingen, hoe meer belang er moet gehecht worden aan het beschikbaar houden en het beveiligen van onze data en IT infrastructuur. Ondanks dat de media ons vandaag overspoelt met allerlei alarmerende berichten over Ransomware, Crypto-lockers, diefstal van data, inbreuken op privacy enz… gaan professionele gebruikers en verantwoordelijke er ten onrechte vanuit dat ze safe zitten. Dikwijls omdat ze de materie te weinig kennen, niet voldoende ondersteund worden vanuit hun IT reseller of soms dat ze hun kop in het zand steken om budgettaire redenen.

We mogen niet verwachten dat alle kmo’s en organisaties zonder een eigen IT afdeling de volledige problematiek van ICT veiligheid en beschikbaarheid juist kunnen inschatten en de nodige activiteiten hiervoor uitrollen. Daarom doen zij beter beroep op ICT dienstverleners die via een totaalpakket van managed beheers- en beveiligingsdiensten deze taken op zich nemen. Om zo beveiligingsrisico’s tot een minimum te beperken en de beschikbaarheid van uw ICT infrastructuur te verhogen en tegelijkertijd de hiermee gepaarde kosten zo laag mogelijk te houden.

Business Center Interlight bundelt onder de vlag van “Keep IT secure & available” alle managed services die als bouwstenen dienen om tot een veilige en beschikbare ICT infrastructuur te komen.

  • PerfICTcare
  • PerfICTsave
  • PerfICToffice
  • PerfICTsafe

 

 

%d bloggers liken dit: