Infrastructuur

K-box Touchscreen GKS

kboxbanner

kassakbox

Sterke punten van de witte kassa k-box horeca

Goedkoper de wetgeving naleven

k-box Horeca wordt compleet geleverd inclusief de Cleancash zwarte doos, de witte kassa k-box Horeca is de goedkoopste gecertificeerde, all-in-one oplossing met touchscreen op de markt.

Tafelbeheer

Het geïnformatiseerde beheer van een horecazaak omvat onvermijdelijk het beheer van de tafels. Dankzij de gebruiksvriendelijke witte kassa k-box is het mogelijk om de bestellingen te beheren per tafel, en de inhoud ervan op elk ogenblik te wijzigen

Een personaliseerbare touchscreeninterface

Een programmeerbaar kleurentouchscreen van 7” geeft op logische en intuïtieve wijze het menu van de zaak weer. Het beheer van de PLU’s op twee niveaus maakt het mogelijk om…

Identificatie van personeel

Elk personeelslid van een horecazaak kan zich makkelijk identificeren in k-box met een unieke identificatiecode, om perfect de geldende wetgeving na te leven.

Facturen opstellen

Als de kassatickets van een gecertificeerde oplossing voortaan de traditionele btw-bonnetjes vervangen, is het dankzij de witte kassa k-box Horeca ook mogelijk om zeer snel een factuur aan te maken met vermelding van het btw-nummer van de klant, wat op het vlak van administratie een enorme tijdswinst betekent voor de uitbater.

In optie: een tweede ticketprinter – Kassalade

De seriële poort op de witte kassa k-box Horeca biedt de mogelijkheid bestellingen rechtreeks naar een ticketprinter in de keuken of achter de bar te sturen.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte  Contacteer ons: 011349290 of sales@interlight.be

 

Firewall en Security

vasco

Zowel voor Vasco Axsguard als voor Dell Sonicwall beschikken onze system engineers over de juiste certificaties  om zo onze klanten hun infrastructuur, data en resources optimaal te beschermen tegen actuele bedreigingen. Additioneel bieden wij ook Trendmicro in een volledig managed security model.

Servers en Storage

hp-proliant-dl380

Ondanks de move naar de cloud blijft voor vele organisaties hun server en storage infrastructuur het hart van hun IT infrastructuur, zeker nu het hybride model langzaam de overhand neemt. Daarom focussen we op de marktleiders in deze markt HP en Dell en bieden we het totaal plaatje van advies, verkoop, installatie, configuratie, beheer en support. Meestal in een gevirtualiseerde omgeving VMWare of Hyper-V.

VoIP

VOIP3CX

Voice over IP maakt telefoneren over uw computernetwerk mogelijk, Dit is niet alleen kostenbesparend maar geeft ook meer functionaliteit en vergaande mogelijkheden tot integratie met uw bedrijfssoftware. Met 3CX verdelen we een van de marktleiders op VoIP server software zowel lokaal als in hosted VoIP.

Netwerken

hpnetworking

Business Center Interlight specialiseerde zich zowel in LAN als Wireless netwerken. En realiseerde zowel kleine als grote netwerkinfrastructuren met referenties tot meer dan 2500 netwerkaansluitingen en 175 wireless accespoints

Clients

hpfolio

Als partner van de toonaangevende fabrikanten die staan voor kwaliteit, performantie en betrouwbaarheid leveren wij een volledig gamma van professionele pc’s, notebooks, tablets, thin-clients en workstations. Zo verdelen en supporteren we HP, Dell, Lenovo, Wyse en Igel.

%d bloggers liken dit: