K-box Touchscreen GKS

kboxbanner

kassakbox

Sterke punten van de witte kassa k-box horeca

Goedkoper de wetgeving naleven

k-box Horeca wordt compleet geleverd inclusief de Cleancash zwarte doos, de witte kassa k-box Horeca is de goedkoopste gecertificeerde, all-in-one oplossing met touchscreen op de markt.

Tafelbeheer

Het geïnformatiseerde beheer van een horecazaak omvat onvermijdelijk het beheer van de tafels. Dankzij de gebruiksvriendelijke witte kassa k-box is het mogelijk om de bestellingen te beheren per tafel, en de inhoud ervan op elk ogenblik te wijzigen

Een personaliseerbare touchscreeninterface

Een programmeerbaar kleurentouchscreen van 7” geeft op logische en intuïtieve wijze het menu van de zaak weer. Het beheer van de PLU’s op twee niveaus maakt het mogelijk om…

Identificatie van personeel

Elk personeelslid van een horecazaak kan zich makkelijk identificeren in k-box met een unieke identificatiecode, om perfect de geldende wetgeving na te leven.

Facturen opstellen

Als de kassatickets van een gecertificeerde oplossing voortaan de traditionele btw-bonnetjes vervangen, is het dankzij de witte kassa k-box Horeca ook mogelijk om zeer snel een factuur aan te maken met vermelding van het btw-nummer van de klant, wat op het vlak van administratie een enorme tijdswinst betekent voor de uitbater.

In optie: een tweede ticketprinter – Kassalade

De seriële poort op de witte kassa k-box Horeca biedt de mogelijkheid bestellingen rechtreeks naar een ticketprinter in de keuken of achter de bar te sturen.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte  Contacteer ons: 011349290 of sales@interlight.be

 

%d bloggers liken dit: