Backup en Disaster recovery

PerfICTsave beschermt uw data en applicaties continue en waarborgt een zeer snelle herstart van uw systeem en toepassingen in geval van een systeem- en/of disk crash.

perfictsave270

Hoe veilig is uw data? Heeft u de back-ups van uw gegevens verspreid over meerdere locaties? Wij waken over de back-up van uw gegevens. Bij ons zijn uw bedrijfsgegevens in goede handen!

PerfICTsave beschermt uw data en applicaties continue en waarborgt een zeer snelle herstart van uw systeem en toepassingen in geval van een systeem- en/of disk crash. Zo garanderen we een snelle en veilige disaster recovery.

We organiseren uw lokale back-ups:

Via PerfICTsave organiseren we uw lokale back-up en dit tot wel 288 versies per dag. Niet alleen uw bestanden maar ook uw mails, SQL databases en zelfs de volledige virtuele- en fysieke server gegevens worden continue geback-upt. Dit alles tijdens dat u werkt. Het terug online stellen van uw data en applicaties na een systeemcrash is een kwestie van een uren in plaats van dagen.

Uw gegevens worden indien gewenst weggeschreven naar een externe locatie:

Het extra wegschrijven van uw data naar externe locaties gebeurt snel en veilig (encrypted). Dit kan naar het data center van PerfICTion Lommel zijn of naar de cloud op door ons gekende locaties. (onder de jurisdictie van België en/of Europa).

PerfICTsave biedt een supersnelle herstart na een disk- en/of systeemcrash.

Ontdubbeling van gegevens en van systemen zijn op diverse wijze mogelijke. Wij overleggen met jullie op welke wijze we een eventuele toekomstige disaster zullen herstellen en aanpakken. Data en toepassingen van gecrashte systemen kunnen we binnen de 8 uur herstarten. Indien nodig stellen we jullie een back-up werkplek ter beschikking in onze kantoren te Lommel.

De voordelen van PerfICTsave voor u op een rijtje:

  • Backup en disaster recovery op maat van uw organisatie
  • Continue bescherming van uw gegevens
  • Zowel voor virtuele, fysieke servers, mail en SQL omgevingen
  • Optioneel Off-site Storage bij PerfICTion Lommel en/of cloud
  • Encrypted communicatie
  • Internet geoptimaliseerde replicatie
  • Backup werkplek indien nodig

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: