Managed Printing

Met PerfICTprint wordt printen niet alleen transparant qua kosten, het wordt goedkoper en u kan rekenen op uitgebreide service faciliteiten. PerfICTprint managed printing service overeenkomsten kunnen zowel op nieuwe apparatuur als op bepaalde toestellen van u geïnstalleerd printer en copierpark.

perfictprint

Verlaag uw afdrukkosten met een all-in formule inclusief onderhoud en herstellingen, zelfs op uw bestaande HP printers en MFC’s.

U vindt dat u teveel betaalt aan toners en/of inkt? U heeft waarschijnlijk ook al ontdekt dat namaak en compatibele toners niet de gewenste oplossing bieden op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met onze managed printing service(MPS) betaalt u nooit nog teveel voor toner/inkt. Ze zijn gewoon inbegrepen in je contract.

Traditionele kopieermachinefabrikanten bieden ook all-in contracten aan maar meestal alleen inclusief huur van nieuwe machines, een hoog forfaitair minimum aantal afdrukken en lange looptijden van contracten.

Onze HP MPS contracten staan los van machinehuur en kunnen dikwijls op bestaande HP printers en MFC’s afgesloten worden. Geen minimum aantal afdrukken, alleen de verbruikte toners worden verrekend en dit met flexibele looptijd van de contracten.

Onderhoud, herstellingen, beheer en tonervoorraad … allemaal kosten die de totaalkost van uw printer en copierpark  zeer sterk opdrijven.  Wie heeft niet al eens gezeten met dure oude toners en inkt waarvan de machines allang buiten gebruik zijn ….

Ons MPS contract bevat alle onderhoud, werkuren, verplaatsingen, onderdelen en verbruiksartikelen en u krijgt een goed overzicht over het aantal afdrukken en de verbruikte toners.

Samengevat betekent dit:

Lagere kosten voor originele toner en/of inkt, zowel op het bestaande als het nieuwe HP MFC/Printer park, inclusief onderhoud en herstellingen, flexibele looptijd,  geen machinehuur verplichting. U betaalt enkel het effectieve toner/inktverbruik en geen forfaits per pagina of minimum aantallen.*

Voor meer info of een vrijblijvend voorstel contacteer ons: 011/ 54 20 29 of sales@interlight.be

(*) Contracten dienen goedgekeurd te worden op basis van contractvolume en kredietcheck  door onze administratieve diensten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: