Onderwijs

Samen bouwen aan het onderwijs van morgen

Businesscenter Interlight maakt deel uit van het paltform innovatie scholen en is uw regionaal aanspreekpunt voor al u vragen met betrekking tot ICT infrastructuur binnen het onderwijs.

Innovatieve scholen biedt onderwijsinstellingen, directies, onderwijzend personeel, ICT coördinatoren, bedrijfsleven en derden een ondersteunend platform in de uitbouw van de school van morgen.

Innovatieve scholen heeft als doel om alle actoren samen te brengen rond innovatie in het onderwijs en de kracht van het delen van kennis, ideeën en visies optimaal te laten werken. Niet het zoveelste initiatief dat revolutie predikt, maar op zoek gaat naar haalbare innovatieve projecten. Dit steeds met respect voor de sterke troeven van ons hedendaags onderwijs, met oog voor de budgettaire mogelijkheden en vooral met zij die zich dagelijks inzetten in de klas.

PerfICtion: Nationaal platform van Regionale ICT partners

Als regionale vertegenwoorder staat Businesscenter Interlight/PerfICTion lommel dicht bij haar klanten, zijn we direct aanspreekbaar, flexibel en kennen ze de behoefte en noden zeer goed. Daarenboven maken we deel uit van een platform van meer dan 250 ICT-experten, die we kunnen inschakelen in uw projecten. Dit samen met de ondersteuning van leidinggevende ICT vendoren zoals HP, Dell, Microsoft, Brother, Vasco, Lenovo, Fujitsu, Samsung, Philips, Trend Micro, enz .. en de ontwikkeling van gezamenlijke oplossingen en diensten maakt dat ze kosten efficiënte professionele totaaloplossingen kunnen bieden.

ICT binnen het onderwijs moet praktisch, realiseerbaar en betaalbaar zijn.

Innovatie binnen het onderwijs en de rol van informatie technologie is vandaag hot, elke dag ontspruiten er nieuwe initiatieven en ideeën. Echter de scholen, directies en leerkrachten worden nog maar al te vaak geconfronteerd met beperkingen op vlak van kennis, lange termijn strategie en budget. Hier ziet PerfICTion dan ook haar toegevoegde waarde door de jaren ervaring zowel technisch, adviserend als financieel.

Cluster “Innovatieve scholen” een breed platform van technologie partners.

Door de cluster innovatieve scholen breiden we ons expertise platform verder uit. De traditionele ICT oplossingen zoals managed wireless netwerken, virtualisatie, storage, beveiliging enz… vullen we aan met partnerships op vlak van interactieve leermiddelen, camerabewaking, toegangscontrole, bekabeling enz… Zodat we u kunnen ondersteunen in de uitbouw van een strategie op korte en lange termijn.

Voor meer informatie contacteer ons op 011/34.92.90 of contacteer ons op onderwijs@interlight.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: