Software

ERP selectie

erpselectie

De keuze van een geschikt software pakket (boekhouding, distributie, productie, tijdsregistratie …) dat het best bij uw bedrijfsvoering past is zeer belangrijk. En toch zien we het hier toch nog dikwijls fout lopen, implementaties die de verwachtingen niet inlossen en/of ver over budget gaan.

Wij weten aan de software vendors de juiste vragen te stellen met betrekking tot de functionaliteit, de implementatie en de nazorg. Bij de selectie van een geschikt ERP pakket mag geen enkele vraag onbeantwoord blijven. Maak gebruik van onze ervaring.

Dbfact

dbfact_logo

DBFACT is hét softwarepakket voor algemeen commercieel beheer en boekhouding. We leggen hoofdzakelijk de nadruk op het commercieel beheer. De boekhouding is een logisch gevolg van de doorgedreven en geïntegreerde commercieële administratie. Ontdek hoe eenvoudig werken met DBFACT kan zijn. Gericht op snelheid (gebruik van de muis tot het uiterste beperkt), éénvoud (zelfde intuïtieve schermen voor alle functies) en krachtige zoeksystemen, DBFACT is het het instrument bij uitstek geworden voor meer dan 1.600 dynamische bedrijven.

Licenties

licensing

Organisaties en bedrijven zien de bomen dikwijls niet meer door het bos als het gaat over software licenties. We hebben ons dan ook door de jaren gespecialiseerd in deze materie voor de voornaamste software leveranciers zoals Microsoft, VMWare, Citrix, Adobe, enz .. en dit voor de domeinen goverment, education, kmo en non-profit (social-ware).

%d bloggers liken dit: