Dbfact

dbfact_logo

DBFACT is hét softwarepakket voor algemeen commercieel beheer en boekhouding. We leggen hoofdzakelijk de nadruk op het commercieel beheer. De boekhouding is een logisch gevolg van de doorgedreven en geïntegreerde commercieële administratie. Ontdek hoe eenvoudig werken met DBFACT kan zijn. Gericht op snelheid (gebruik van de muis tot het uiterste beperkt), éénvoud (zelfde intuïtieve schermen voor alle functies) en krachtige zoeksystemen, DBFACT is het het instrument bij uitstek geworden voor meer dan 1.600 dynamische bedrijven.

Een realistische aanpak van een kmo voor de kmo!

Informatie beheren, verspreiden, aanwenden en analyseren. Het zijn de uitdagingen waar u en wijzelf als KMO dagelijks voor staan. Met DBFACTw, ons softwarepakket voor algemene commerciële administratie, beheer en boekhouding kunt u zich op een juiste manier organiseren zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is binnen uw organisatie: de klant.

De administratieve beslommeringen zijn een taak voor DBFACTw. Als u informatie over een klant wenst, kunt u vanuit één toepassing zowel louter administratieve informatie (faxen, brieven, mails), commerciële en logistieke documenten (facturen, zendnota’s) als boekhoudkundige resultaten (rekening-courant, zakencijfers) opvragen.

Het feit dat wij als implementatie-partner ook een kmo zijn, zelf meer dan 12 jaar gebruiker zijn van het pakket zorgt ervoor het pakket optimaal op maat van uw organisatie kan geïnstalleerd en ingesteld worden. Het spreekt voor zich dat ook de nodige opleidingen voorzien kunnen worden.

Informatie-aanvraagformulier:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: